Didim
KSM härkätie2018

Somero tarjoaa luonnossa liikkujalle hulppeat puitteet

Esakallio-Hovimäki -reitin näkymiä.

Esakallio-Hovimäki -reitin näkymiä.

esakallio_hovimaki_polku3

Esakallio-Hovimäki -reitillä on viihtynyt jäljistä päätellen kaksipyöräinen moottoriajoneuvokin.

Esakallio-Hovimäki -reitillä on viihtynyt jäljistä päätellen kaksipyöräinen moottoriajoneuvokin.

Iso-Valkeella.

Iso-Valkee järvi ranta rantamaisema

Iso-Valkeen sauna.

Iso-Valkeen sauna.

Häntälän luontopolulla.

Häntälän luontopolulla.

Metsäkoivulan polulla.

Metsäkoivulan polulla.

Ämyrillä.

Ämyrillä.

Somerolla on neljä ulkoilu- ja vaellusreittiä sekä kolme kuntorataa. Esimerkiksi Iso-Valkeen patikointipolku kiertää kirkasvetisen järven. Häntälän luontopolulla tulevat laiduntavat lehmät tervehtimään. Metsäkoivulan polulla saa kiipeillä kalliolle ja ihailla huikeita näkymiä. Ämyrillä ja Pitkäjärvellä haastetta tuovat jyrkät korkeuserot ja Rankkulassa reitin varrelle sijoitetut kuntolaitteet.
Monet laavut ja tulentekopaikat tarjoavat hyvät puitteet eväiden nauttimiseen tai muuten vain luonnon rauhassa istuskeluun. Kolmessa paikassa voi hypätä myös uimaan.  Somero-lehti esittelee reitit ja niiden sijainnit.

Lue lisää 14.8.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry