Didim
KSM härkätie2018

Taas veikkausvoitto Somerolle

CFByU8QXIAAwBRW

Somerolla on tuuria. Someron K-Supermarket Härkätiestä ostettu kuponki toi veikkaajalle 20 000 euroa. Jokeri-arvonnasta ei löytynyt yhtään täysosumaa, mutta kolme pelaajaa onnistui arvaamaan riviinsä 6 oikein. 20 000 euroa saaneet pelasivat Jokerinsa Loton sivupelinä.
Vajaa viikko sitten Somerolta ostettu kuponki toi veikkaajalle Lotossa 650 000 euroa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry