Didim
KSM härkätie2018

Somerolle 650 000 lottopotti

Smile Audiovisual Oy

Lottoarvonnassa löytyi kahdesta rivistä seitsemän oikein, joten 1,3 miljoonan potti meni puoliksi. Kumpikin pelaaja voittaa 650 000 euroa.
Toinen täysosuma  pelattiin Someron Autokioskissa, toinen Varkauden K-citymarketissa.
Kumpikaan pelaajista ei käyttänyt asioidessaan Veikkaus-korttia, joten päävoiton voi lunastaa Veikkauksen pääkonttorista Vantaalta.
Loton päävoittajia on vuoden 2015 aikana saatu runsaasti. Tuoreista onnekkaista pelaajista tuli kuluvan vuoden 33. ja 34. Loton päävoittaja.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry