Didim
KSM härkätie2018

1985: Pikapankki avattiin Somerolla

Pikapankin näppäimille ennätti ensimmäisten joukossa Pekka Järvinen. Vuoroaan odottaa Rauno Kylliäinen.

Pikapankin näppäimille ennätti ensimmäisten joukossa Pekka Järvinen. Vuoroaan odottaa Rauno Kylliäinen.

Perjantai, 20. syyskuuta 1985

Pankkiautomaatti toimii yötä päivää arkisin ja viikonloppuina. Asiakkaiden toivotaan käyttävän automaattia myös pankin aukioloaikoina, varsinkin ruuhka-aikoihin ajoittuvissa tililtänostoissa.
Pankkivirkailija Ulla-Maija Karvia on tiskinsä takana seurannut nyt muutaman päivän ajan pikapankin käyttöä ja määrittelee tyypillisimmän käyttäjän näin: ”20-40 vuotias, työssäkäyvä mieshenkilö.”.
-Mutta mukavasti pankkikortti on yleistynyt muidenkin käytössä, eläkeläisilläkin niitä on jo runsaasti. Automaattiin on tähän mennessä tutustunut lähemmäs sata henkilöä, ja käyttö on sujunut lähes poikkeuksetta ilman vaikeuksia, kertoo Karvia.
Entä mitä uuden tekniikan rynnistäminen asiakaspalveluun merkitsee henkilökunnalle? Tunnetaanko pelkoa ihmisen korvautumisesta tekniikan avulla?
– Henkilökunta ei näe esimerkiksi tätä pikapankkia minkäänlaisena kilpailijanaan, päinvastoin: myönteinen ja asiakaspalvelua parantava kehitys on aina hyvä asia, sanoo puolestaan Tellervo Kosonen maksupalveluosaltolta.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry