Didim
KSM härkätie2018

Arvuuttelu sarjapaikasta saattaa jatkua

 

Jani Lehtinen

Jani Lehtinen

Someron Voiman jalkapallomiehistöllä on tänään viimeinen tilaisuus vaikuttaa kohtaloonsa säilymistaistelussa putoamispeikkoa vastaan. Voima isännöi urheilukentällä Kolmosen päätöskierroksen ottelussa Paraisten IF:a.
Ennen viimeistä kierrosta sarjatilanteen tekee hämmentäväksi ennen kaikkea se, ettei tässä vaiheessa ole vielä varmuutta Kolmosesta putoavien joukkueiden lukumäärästä. Se riippuu Kakkosen läntisestä lohkosta alaspäin tipahtavien joukkueiden määrästä, eikä tuo lukema välttämättä ole selvillä vielä viikkoon.

Lue lisää 25.9.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry