Didim
KSM härkätie2018

Autolla on huomenna vapaapäivä

Tämän vuoden Euroopan Liikkujan viikon teemana ovat erilaiset kulkumuodot eri matkoilla. Yhteiseurooppalainen viikko haastaa pohtimaan omia matkatottumuksia, erilaisia tapoja liikkua ja mahdollisuuksia yhdistellä eri kulkumuotoja. Tänään vietetään jo perinteeksi muodostunutta auton vapaapäivää.
Pyöräily, kävely, joukkoliikenne, autolla ajo ja kimppakyydit tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja matkan tekemiseen. Arjen matkat voivat olla myös terveellistä kuntoilua, omaa aikaa lukea kirjoja, mahdollisuus keskustella päivän kuulumisista perheenjäsenten kanssa tai jotain muuta mielekästä tekemistä.
Tänä vuonna auton vapaapäivä näkyy ja kuuluu erityisesti sosiaalisessa mediassa. Myös joukko julkisuudesta tuttuja henkilöitä on lupautunut jättämään autot parkkiin ja kokeilemaan vaihtoehtoisia kulkumuotoja. Keitä nämä henkilöt ovat ja miten he liikkuvat arjen matkat, selviää seuraamalla Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa hastagia #autonvapaapäivä.
Tänä vuonna menossa ovat mukana myös Liikennevirasto, liikenne- ja viestintäministeriö, ympäristöministeriö, Pyöräilykuntien verkosto ry, Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi, Työterveyslaitos, Liikenneturva, VR, Kunnossa kaiken ikää (KKI) -hanke ja Kuntaliitto.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry