Didim
KSM härkätie2018

Hyvä haltijako se postilaatikoita täyttää?

 

Oiva ja Hely Nokka, Sami Suikkanen ja Taija Takanen olivat iloisen yllättyneitä postilaatikoista löytyneistä muffinsseista.

Oiva ja Hely Nokka, Sami Suikkanen ja Taija Takanen olivat iloisen yllättyneitä postilaatikoista löytyneistä muffinsseista. Kuva SSS/Päivi Malin-Perho.

Taija Takanen löysi torstaina postilaatikostaan yllätyksen. Laatikossa oli paketillinen muffinsseja. Nam, ajatteli hän, ehkä naapurin Oiva Nokka oli sen pistänyt laatikkoon kiitokseksi jostakin.
Pian ilmeni, että muffinseja oli Kassatiellä sijaitsevan taloyhtiön kaikissa 17 laatikoissa. Takanen laittoi Someron ilmoitustaulu -ryhmään Facebookiin viestin: ”Empä oo ennen löytäny postilaatikosta muffinseja, mut kerta se on ensimmäinenki! Kiva ylläri, tietääköhän kukaan, kuka olis näitä jaellu?”
Takasen postaukseen alkoi sataa paitsi suurta ihmetystä muilta somerolaisilta, myös tietoja yllätysten laajuudesta. Muffinseja oli jaettu paljon ja uusia ilmoituksia tuli myös suklaalevyistä.

Lue lisää 29.9.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry