Didim
KSM härkätie2018

Johanna Witka hätyyttelee 17-vuotiaiden kärkitulosta

 

Johanna Witka

Johanna Witka

Johanna Witka heitti uuden komean ennätyksensä 66,13 Someron Esan perinteisissä syyskuun heittokisoissa lauantaina. Aiempi ennätyksensä 65,52 oli heitetty jo toukokuussa. Witkan tulos on kauden toiseksi paras alle 17-vuotiaiden sarjassa ja se jää vain 18 senttiä kärkitulosta hallussaan pitävästä Ristiinan Emilia Olkkosesta. Tulos on Suomen kaikkien aikojen tilastossakin neljänneksi paras sarjassa heitettävällä kolmen kilon moukarilla.
Johanna Witka täyttää aivan vuoden lopulla 17 vuotta ja siirtyy näin ensi vuodeksi sarjaa ylemmäksi, jolloin virallisena välineenä on naisten neljän kilon väline. Vajaat pari viikkoa myöhemmin syntyneenä hän heittäisi samassa sarjassa vielä ensi vuonnakin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry