Didim
KSM härkätie2018

Kansainvälinen kilpailu jäänee viimeiseksi

 

Eemeli Morander

Eemeli Morander

Moranderin veljekset ovat olleet näkyvä osa somerolaista musiikkielämää jo pitkän tovin. Hermanni, Eemeli ja Viljami harmonikkoineen ovat esiintyneet monissa tapahtumissa vuosien ajan.
Eemeli Moranderilla, 17, on nyt soolona näytön paikka. Coupe Mondiale, yksi harmonikansoiton tunnetuimmista maailmanlaajuisista kilpailusta, on vajaan kuukauden kuluttua.

– Omalta osaltani kilpailu jää melko varmasti viimeiseksi koitoksekseni tältä saralta. Tarkoitus olisi siirtyä vähän kevyemmän musiikin pariin, nuorimies toteaa kuitenkin.

Lue lisää 22.9.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry