Didim
KSM härkätie2018

Matinaro piirin paras

Mikko Matinaro

Mikko Matinaro

Someron Voima Futsalin luotto- ja tehopelaajiin vuosikaudet lukeutunut Mikko Matinaro on valittu Turun piirin parhaaksi futsalpelaajaksi kaudella 2014–15.
Matinaro vastaanotti palkintonsa juhlavissa tunnelmissa lauantaina, Turussa pelatun jalkapallon Veikkausliigan ottelun FC Inter – RoPS yhteydessä.
Piirin parhaan pelaajan palkinto on tullut Somerolle vain kerran aikaisemmin, kun usealla kaudella SoVon maalivahtina pelannut Joonas Puolamäki sai saman huomionosoituksen.
Yksi viime kauden palkinnoista tuli SoVon leiriin jo keväällä, kun Futsal-liigan valmentajat valitsivat somerolaisseurassa läpilyöntinsä tehneen Arber Istrefin viime kauden kehittyneimmäksi pelaajaksi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry