Didim
KSM härkätie2018

Nyt kelpaa mennä jumalanpalvelukseen

 

Äänentoiston asiantuntijayritys Hansa Ecuras Oy kävi mittaamassa Someron kirkon äänentoistolaitteet. Tarve tutkimiseen ilmeni, kun kaikki eivät kuulleet messua kuten ennen.
– Asiantuntijat kävivät tällä viikolla kirkon äänentoistojärjestelmät läpi. He totesivat kaiken olevan kunnossa, kertoo seurakunnan talouspäällikkö Kirsi Parviainen.
Selvityksissä ilmeni, että huonoin kuuluvuus on kirkon reunoilla, ikkunoita lähimpänä olevilla penkeillä.
– Mikrofonien äänensyöttöä päätettiin lisätä. Puhujien äänenkäytössä ja tasossa on aina yksilöllisiä eroavaisuuksia, joten lujempi lähtötaso vaikuttaa myös siihen.
– Tänään jumalanpalveluksessa kaiken pitäisi olla kunnossa. Reunapaikoille ei kannata hakeutua, jos edelleen kokee ongelmia kuulemisessa, Parviainen ohjeistaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry