Didim
KSM härkätie2018

Ole loistava!

Aamulla ja illalla on jo pimeää. Valoton pyöräilijä ja heijastimeton jalankulkija leikkivät hengellään. Nyt ei kannata olla vaatimaton, nyt pitää loistaa ja näkyä.
Lähiajovaloilla ajava autoilija huomaa pimeässä liikkuvan jalankulkijan noin 40 metrin etäisyydeltä, kun taas heijastinta käyttävä jalankulkija näkyy jopa noin 150 metrin etäisyydeltä.
Trafi suosittelee, että hämärän ja pimeän aikaan ulkona liikkuessa käytetään laadukasta, CE-merkinnällä varustettua heijastinta. Jalankulkijalla paras paikka heijastimelle on oikealla puolella noin puolen metrin korkeudella.
Pienellä ja yksinkertaisella tavalla voi parantaa omaa turvallisuuttaan merkittävästi.
Lemmikkien kanssa ulkoilevien pitää muistaa, että hihna ja sen päässä kipittävä karvaturri eivät näy autoilijalle pimeää asvalttia vasten. Lemmikinkin havaittavuus paranee huomattavasti, kun kaulapannassa tai talutushihnassa on heijastin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry