Didim
KSM härkätie2018

Onko Bemarin ratissa liikenteen veemäisin kuski?

 

Etualalla näkyy BMW  E34 M5, joka on  suosittu harrasteauto. Sen takana oleva M635 CSI on erittäin harvinainen sporttimalli 1980-luvun alkupuoliskolta. Rivissä näkyy myös harvinainen 328i Fijigrün värinen (mintun vihreä) auto ja seuraavana myös harvinainen 1M Coupe sekä todella harvinainen valkoinen   Z3 Coupe.

Etualalla näkyy BMW E34 M5, joka on suosittu harrasteauto. Sen takana oleva M635 CSI on erittäin harvinainen sporttimalli 1980-luvun alkupuoliskolta. Rivissä näkyy myös harvinainen 328i Fijigrün värinen (mintun vihreä) auto ja seuraavana myös harvinainen 1M Coupe sekä todella harvinainen valkoinen Z3 Coupe.

– Se on median akiteeraama juttu. En allekirjoita sitä, tokaisee Btcf-yhdistyksen Turun alueaktiivi Tuukka Niinikorpi.
Mies saapui Somerolle Bemari-harrastajien Turkumiitti-nimeä kantavan tapahtuman mukana. Tapahtumassa noin 250 autoharrastajaa ajoi Bemareilla Turusta Härkätietä pitkin Somerolle ja Salon kautta takaisin. Autoja letkassa oli lähes kahdeksankymmentä.

Lue lisää 22.9.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry