Didim
KSM härkätie2018

Oopperaa kirkossa

 

Mitä tulee, kun Suomen ja maailman oopperalavoilla meritoituneet suomalaiset laulajat päättävät tehdä kirkollista yhteistyötä? He luovat konserttikokonaisuuden vaikuttavista hengellistä lauluista. Näin ovat toimineet laulajat Maria Kettunen (sopraano), Raimo Laukka (baritoni) ja Jyrki Laukkanen (basso).
Laulajakolmikko pitää konsertin Someron kirkossa tänä-iltana.
Konsertissa kuullaan monia kirkkomusiikin kotimaisia ja ulkomaisia helmiä, mutta häivähdys myös vähemmän tunnetuista lauluista. Konsertti päättyy jykevästi Joonas Kokkosen säveltämän Viimeiset kiusaukset -oopperan Paavon monologiin sekä yhteiseen Paavon virteen.
Laulajia säestää diplomipianisti Pirkko Hyttinen.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry