Didim
KSM härkätie2018

Puussa lukeminen toi voiton kuvakilpailussa

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jouni Kivijärven kuva Hienoissa maisemissa voitti KesäPlus-lehdessä julkaistun kuvakilpailun. Kuva on otettu Salossa lähellä Karjaskyläntietä.

Salolaisen Jouni Kivijärven kuva Hienoissa maisemissa on voittanut Lukukuva-kisan. SSS-konsernin lehtien yhteisessä kilpailussa yleisö sai äänestää luku-aiheisista kuvista suosikkinsa.
Jouni Kivijärven kuvassa hän lukee itse sanomalehteä korkealla puun oksalla. Kuvan taustalla näkyy kaunis maisema.
– Kiipesin marjaretkellä puuhun, johon sidoin kameran kiinni ja laitoin sen ajastimella ottamaan kuvat. Sitten istahdin viereiselle oksalle lukemaan lehteä, Kivijärvi kuvailee yleisön suosikkikuvan taustaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry