Didim
KSM härkätie2018

Somerniemen Kirkkorantaan järjestetään venepaikkoja

Somerniemen Kirkkorantaan kaavaillaan merkittäväksi 30 venepaikkaa paaluilla. Paikat olisivat maksullisia.
Asialla ovat olleet Härjänlahden Osakaskunta ja Somerniemen kirkkotien tiekunta. Ne ehdottavat toimenpiteitä rannan omistajalle, Someron seurakunnalle.
Somerniemen kirkkotien tiehoitokunnan puheenjohtaja Kari Honkanen ja Härjänlahden Osakaskunnan toimitsija Pentti Harjula haluavat veneiden säilytyksen hallintaan, rannan siistiksi sekä rantaan johtavan tien kuntoon. Heistä on kohtuullista, että ne ketkä tietä käyttävät, myös maksavat siitä.

Lue lisää perjantain 11.9. Somero-lehdestä.

Somerniemen Kirkkorannassa paalujen paikkoja pohtivat Jouko Mäkinen, Kari Honkanen ja Pentti Harjula.

Somerniemen Kirkkorannassa paalujen paikkoja pohtivat Jouko Mäkinen, Kari Honkanen ja Pentti Harjula.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry