Didim
KSM härkätie2018

Somero-lehti kävi Forssan turvapaikanhakijoiden majoitustilassa

 

Diakonissa Ulla Mäenpää (keskellä) tutustuu Katri Salon vaatteiden lajittelutekniikkaan Forssan lajittelupisteessä.

Someron seurakunnan diakonissa Ulla Mäenpää (keskellä) tutustuu Katri Salon vaatteiden lajittelutekniikkaan Forssan lajittelupisteessä.

Forssan kaupunki on hätämajoittanut noin 250 turvapaikanhakijaa. Suomen Punainen Risti vastaa kaupungissa vaatekeräyksestä. Someron seurakunnan diakonissa Ulla Mäenpää lähti tutustumaan tilanteeseen ja viemään lämpimiä talvivaatteita Forssaan pienen vapaaehtoisjoukon kanssa.

Lue lisää 22.9.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry