Didim
KSM härkätie2018

Somerolla nähdään taas liigatason lentopalloa

 

Someron monitoimitalon peliparketilla nähdään pitkästä aikaa liigatason lentopallojoukkue panoksellisessa ottelussa, kun huittislainen LP Vampula saapuu tänne Suomen cupin avauskierroksen otteluun.
Somerolta valtakunnalliseen cupiin ilmoittautui hieman yllättäen Someron Pallon kakkosjoukkue, joka hakee kovasta cup-kamppailusta pelirutiinia lähestyvän kakkossarjakauden koitoksiin.
Lokakuun alussa käynnistyvässä naisten kakkossarjassa on tällä kaudella mukana kaksi Someron Pallon joukkuetta. Ne on harmillisesti sijoitettu alkusarjavaiheessa eri lohkoihin, niin että monitoimitalossa ei – ainakaan vielä syyskaudella – nähdä mielenkiintoisia paikallispelejä.
Suomen cupin ottelu SoPa kakkosen ja LP Vampulan välillä pelataan ensi maanantaina, eli 28. päivänä kuluvaa kuuta. Samassa vaiheessa kamppailun puolivälieräpaikoista aloittavat ykkössarjalainen HEL Volley ja Mestaruusliigaan noussut MesTo, Kuusamon Pölkky ja LiigaPloki sekä Oriveden Ponnistus ja Pieksämaki Volley.
Euroopan cup-kilpailuihin osallistuvat naisten Mestaruusliigaseurat LP Viesti, LP Kangasala, HPK ja WoVo aloittavat cup-taipaleensa vasta puolivälierävaiheessa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry