Didim
KSM härkätie2018

Someron pojalle maailmanlaajuinen levytyssopimus

 

Kotimainen melodista metallia soittava Evil Drive on solminut maailmanlaajuisen levytyssopimuksen tanskalaisen Mighty Music Recordsin kanssa.
Debyyttialbumi tullaan julkaisemaan alkuvuodesta 2016 digitaalisesti, cd-levynä sekä mahdollisesti myöhemmin myös vinyylinä.
– Todella hienoa, että saimme tällaisen mahdollisuuden. Bändissä on itseni lisäksi muitakin, joilla on takanaan pitkä historia bändeissä soittamisesta ja keikkailusta. On hienoa, että pitkä työ vihdoin palkitaan, sanoo orkesteri basisti, somerolaislähtöinen Marko Syrjälä.
Evil Drive tulee tänään Somerolle ja heittää keikan Hämeenportissa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry