Didim
KSM härkätie2018

Suomen kaunein tanssilava löytyy Somerolta

 

Kuva Manu Kärki

Kuva Manu Kärki

SuomiViihde-lehti on järjestänyt muutaman vuoden ajan Suomen kaunein kesälava -lukijaäänestyksen. Tänä vuonna kauneimmaksi lavaksi valittiin Somerneimellä sijatseva Ämyri. Ääniä tuli lehden mukaan ennätyksellinen määrä, eli äänensä oli antanut lähes tuhat lukijaa.

Lue lisää 4.9.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry