Didim
KSM härkätie2018

Taas lakkautetaan kaksi kyläkoulua

 

Terttilän koulun oppilaiden piirustuksia.

Terttilän koulun oppilaiden piirustuksia.

Sivistyslautakunta ryhtyy toteuttamaan kaupunginvaltuuston vuonna 2013 tekemää kouluverkkopäätöstä lakkauttamalla Ollilan ja Terttilän koulut ensi vuoden elokuun alusta lähtien. Oppilaat sijoitetaan Joensuun, Oinasjärven ja Pitkäjärven kouluihin. Ollilan koulussa on alle 20 oppilasta ja Terttilän 26. Kummassakin oppilasmäärien on arvioitu vähenevän tulevina vuosina alle 20:n.
Lakkauttamista perutellaan oppilasmäärien vähenemisellä, mutta myös säästöillä. Lisäksi uuden opetussuunnitelman astuminen voimaan syksyllä 2016 tuo lisäpainetta ratkaisujen tekemiseen.

Lue lisää 18.9.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry