Didim
KSM härkätie2018

Tänään on luvassa kovaa kyytiä tulokas-SoPalle?

 

Tänä-iltana monitoimitalossa pelattavassa lentopallon naisten Suomen cupin karsintakierroksen ottelussa ei ole kuin ennakkosuosikki: Mestaruusliigaan valmistautuva LP-Vampula.
Verkon toiselle puolelle asettuu nuorekas somerolaisryhmä, vasta ensimmäiseen kakkossarjakauteensa valmistautuva Someron Pallon kakkosjoukkue.
– Pelin voittajasta ei liene paljon epäilyksiä, mutta se on mielenkiintoista nähdä, paljonko eräpisteitä pystymme kovalta vastustajalta nappaamaan, SoPa-kakkosta luotsaava Marko Lehtinen hymähteli cup-koitoksen edellä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry