Didim
KSM härkätie2018

Tuoremehuasemalla hiljaista – mehua puristetaan vain lauantaisin

Someron tuoremehuasemalla on tullut alkusyksystä vähän varauksia. Toimintaa talkoilla pyörittävä Lammijärven Metsäveikot päätti, että mehua puristetaan vain lauantaisin, ei lainkaan viikolla.
– Omenat ovat olleet pieniä ja matoisia. Ne ovat pudonneet alas ennen aikojaan. Pihlajamarjakoin toukat ovat olleet asialla, omenarupeakin on ollut. Keväällä pölytyskään ei oikein onnistunut, pohdiskelee Jari Kuisma Lamminjärven Metsäveikoista.
Tuoremehuasema pyörähti käyntiin normaalia myöhemmin, vasta syyskuun alussa, sillä omenasato on parisen viikkoa myöhässä. Viileä ja sateinen alkukesä viivästytti sadon kypsymistä. Etenkin kesälajikkeiden ja aikaisten syyslajikkeiden satomäärä jäi tämän takia alle odotusten. Talvilajikkeiden osalta tilanne on parempi ja niillä on vielä kasvuaikaakin.

Lue lisää tiistain 22.9. Somero-lehdestä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry