Didim
KSM härkätie2018

Voiman futisjoukkueet taistelevat nyt tosissaan

 

voima_jalkapallo

Someron Voiman jalkapallojoukkueilla on paljon panosta viikonvaihteen otteluissaan. Miesten edustusjoukkue kamppailee Kolmosen sarjapaikastaan Turussa, mutta Somerollakin käydään pari mielenkiintoista ottelua.
Voiman miehet aloittavat ottelunsa Weikkoja vastaan lähes kolme tuntia myöhemmin kuin sarjapaikastaan taisteleva FC Boda kierroksen oman ottelunsa. Jos Boda on onnistunut voittamaan TPK:n, somerolaisilla ei ole enää mahdollisuutta ohittaa kemiönsaarelaisia sarjataulukossa ja putoaminen Neloseen alkaa olla sinettiä vaille varmaa.
Lauantaina Joensuun pallokentän tekonurmella Voiman C-junioreiden yhteisjoukkue lähtee metsästämään piirin Liiga-sarjan sarjapisteitä LTU/PiPS YJ:lta.
Lauantain jälkeen Voimalla on ohjelmassa vielä yksi ottelu ja mikäli näistä molemmista peleistä heltiäisi täysi pistepotti, somerolaisseuran C-ikäluokka saattaisi juhlia piiritason mitalia toisena peräkkäisenä kesänä.
Sunnuntaina Voiman naisten joukkue pyrkii puolustamaan kärkipaikkaansa piirin harrastesarjan alemmassa jatkolohkossa. Vieraaksi saapuu lohkon keskivaiheilla majaileva Raisio Futis/Puumat.

Lue tulokset 22.9.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry