Didim
KSM härkätie2018

Voiman tie vie Neloseen

 

Kumpi ottaa? Kauden aikana kovasti kehittynyt Voiman Antti Lehtimäki hyökkää päättäväisin ilmein kohti palloa, jota tavoittelee myös Paraisten Jami Virtanen.

Kumpi ottaa? Kauden aikana kovasti kehittynyt Voiman Antti Lehtimäki hyökkää päättäväisin ilmein kohti palloa, jota tavoittelee myös Paraisten Jami Virtanen.

Someron Voiman jalkapallomiehet nousivat vuosituhannen vaihteen alkupuolella vauhdilla Kakkoseen, mutta kiitivät nyt alas Neloseen.
Kauteen 2003 asti Voima tunnettiin nelosdivisioonajyränä, jolla oli edelliseltä vuosikymmeneltä takanaan yksi kauden mittainen piipahdus silloiseen kolmosdivisioonaan.
Syksyllä 2003 seura lunasti paikan Turun piirin Kolmoseen ja jatkoi nousuhurmoksessa seuraavalla kaudella vielä yhtä pykälää ylemmäs, Kakkoseen. Siellä somerolaisseura pysyi ensin kolme kautta putkeen ja teki seitsemän seuraavan kauden aikana vielä kaksi kauden mittaista visiittiä tuolle tasolle.
Viime ja tämä syksy sitten toistivat yli kymmenen vuoden takaisen pikakiidon – mutta päinvastaiseen suuntaan. Vuosi sitten Voima tuli alas Kakkosesta ja nyt matka siis jatkuu yhden Kolmosen kauden jälkeen Turun piirin Neloseen.
Vielä pidemmän taipaleen Nelosen yläpuolisissa sarjoissa joutunee jättämään taakseen kemiönsaarelainen FC Boda. Se nousi Kolmoseen kaudella 1994 ja tahkosi tällä nimenomaisella sarjatasolla yhtä lyhyeksi jäänyttä Kakkosen visiittiä lukuun ottamatta.

Lue lisää 29.9.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry