Didim
KSM härkätie2018

Yli 200 suunnistajaa Somerolle

 

Yli kaksisataa suunnistajaa on ilmoittautunut Someron Esan huomenna sunnuntaina järjestämään Laitiaisissa juostavaan Rastijahtiin. Kilpailunjohtajana toimii Olli Nuotio ja pääratamestarina Janne Seppälä.
Eniten osallistujia on tulossa Hiidenkiertäjistä, Paimion Rastista ja MS Parmasta.
Tavanomaisesta kisasta poiketen lähdöt aikuisten sarjoissa tapahtuvat yhteislähtöinä. Aluksi juostaan sarjoista riippuen joko kaksi tai kolme pienehköä, muutaman rastin lenkkiä, joilta palataan aina keskusrastille. Näillä lenkeillä kilpailija saa itse päättää sen, missä järjestyksessä rastit on mielestään edullisinta kiertää. Lopussa kullakin sarjalla on yhteinen putkiosuus.
Naisten pääsarjassa tullaan kovin kamppailu voitosta jälleen aivan ilmeisesti käymään Angelniemen Ankkurin Heini Saarimäen ja Paimion Rastin Inga Damben välillä. Kahtena edellisenä vuonna Heinimäki on kirinyt niukasta ykköseksi.
Miesten puolella viimevuotista voittoa puolustaa MS Parman Samuli Salmenoja.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry