Didim
KSM härkätie2018

1985: Kirkkoon kuuluu 89% suomalaisista

Perjantai, 25. lokakuuta 1985

Kirkon läsnäolevian jäsenten määrä on pysytellyt hieman 90 prosentin rajan alapuolella jo muutaman vuoden ajan. Vuoden 1984 tilastojen mukaan seurakuntien väkiluku kasvoi absoluuttisesti, mutta laski hieman prosentuaalisesti (89,8% v. 1983) Laskuun vaikutti kirkosta eroaminen, jossa tapahtui huomattava nousu.
Suomalaisista lapsista kastetaan edelleen yli 91%. Suhteellinen osuus on sama kuin edellisenä vuonna, jossakin kasteiden kokonäismäärä on laskenut vähentyneestä syntyvyydestä johtuen.
Avioerojen lukumäärä pysyi vakiona suhteessa seurakuntien keskiväkilukuun. Avioeroja oli viime vuonna 9151. Sen sijaan olmittujen avioliittojen määrä laski 3,4 prosentilla ja siviviiavioliittojen suhteellinen osuus näistä nousi.
Siviilivihkimisten määrä oli keskimäärin koko maassa 15,1% ja Helsingin hiippakunassa 32,7% solmituista avioliitoista.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry