Didim
KSM härkätie2018

Häivähdys totta, lisäksi vähän suolaa ja sokeria

 

Milja Bossart

Milja Bossart

Milja Bossart maalailee lukijan eteen tarinoita. Hänen esikoiskirjansa sivuilla jutustelevat niin espanjalaiset Miguel ja Senõr Pepo, amerikkalainen Marilyn Monroe, keskisuomalainen Lyyti Holopainen, sveitsiläinen herra Bünschli, Etonin sisäoppilaitoksen käyneen herrasmiehen koira ja moni muu hahmo.
Omaperäinen ajatusvirta saa hymyilemään. Lukija löytää lyhyistä kertomuksista jujun: elämä on hauskojen sattumuksien summa. Eloa ei pidä ottaa liian vakavasti.
– Jokaisessa kertomuksessa on häivähdys totta, vaikka ne eivät ole yksi yhteen tapahtuneen kanssa. Olen lisännyt joukkoon suolaa ja sokeria, kertoo Milja Bossart.

Lue lisää 20.10.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry