Didim
KSM härkätie2018

Hymy huulille ja korot kopisemaan

 

mallikurssi_6170

Pin-Up.fi -mallitoimiston mallikursseilla on rento tunnelma. Mallikokelailta ei vaadita missin mittoja, vaan nainen saa olla itsensä näköinen ja kokoinen. Mittoja tärkeämpää on ihmisestä pursuava iloisuus, energisyys ja elämänmyönteisyys. Mallitoimiston motto kuuluu: Jokainen hymyilevä nainen on kaunis.
Kurssilaisten ikäjakauma on sekin perinteisestä poikkeava. Viittäkymmentä käyvät naiset mahtuvat kurssille mukaan siinä missä nuoremmatkin. Alaikärajana pidetään täysi-ikäisyyttä.

Lue lisää 20.10.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry