Didim
KSM härkätie2018

Jarkko Putkoselle tappio

 

Someron Voiman entinen nyrkkeilijä, nykyinen ammattinyrkkeilijä Jarkko Putkonen, 31, kärsi selkeän 10-eräisen pistetappion lauantai-iltana Manchesterissa. Hallitseva WBO-liiton kevyen välisarjan Inter-Continental -mestari Jack Catterall vei ottelun nimiinsä puhtaasti 100-90 kaikkien tuomareiden arvostelupapereissa.
Tappiosta huolimatta Putkonen antoi Catterallille varsinkin alkuerissä hyvän vastuksen, mutta ottelun loppupuolella brittinyrkkeilijän vartaloiskut käänsivät ottelun selkeämmin mestaruudenpuolustajalle. Merkittävän moni kyseisistä iskuista suuntautui vyötärönlinjan alapuolelle, mutta parista kehätuomarin vahvasanaisesta puhuttelusta huolimatta Catterall selviytyi pisterangaistuksitta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry