Didim
KSM härkätie2018

Koti turvallisemmaksi

 

Verisure_home_796x376

Someron Omakotiyhdistys järjesti asumisen turvallisuudesta avoimen keskustelutilaisuuden yhdessä Lounaismaan Osuuspankin kanssa. Tarjolla oli uusinta tekniikkaa ja vartiointipalvelua. Ja jos kuitenkin rikos, tulipalo tai jokin muu vahinko on jo sattunut, astuvat kuvaan vakuutukset.

Lue lisää 20.10.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry