Didim
KSM härkätie2018

Meijerin pannuhuone syttyi tulee

 

Vanhan meijerin pannuhuoneessa syttyi sunnuntain vastaisena yönä tulipalo Kaskistontiellä. Palo levisi pannuhuoneen ullakkotilaan, jossa purut kärysivät. Pelastuslaitos sai palon sammutettua ennen yhtä ja omaisuusvahingot jäivät vähäisiksi. Kukaan ei loukkaantunut. Syttymissyyksi epäillään pannusta pois otettua kuumaa tuhkaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry