Didim
KSM härkätie2018

Omakustanteet eetteriin

 

Three Bullets;levy

Somerolaiset musiikinharrastajat ovat tehneet vuoden sisällä innokkaasti omakustannelevyjä. Muun muassa Isoisä Kohtu Kohtu julkaisi Repissut Ponein pitkäsoiton, Pasi Hammarén ja Kauko Nummila Kotiseuturakkautta-levyn ja Three Bullets El Paso Canyon -albumin. Keväällä media-assistentiksi valmistunut Eveliina Lastunen teki opinnäytetyönään Lauluni-nimisen ep:n.

Lue lisää 23.10.2015 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry