Didim
KSM härkätie2018

Takaisin markka-aikaan?

 

Paavo Väyrynen on tuttu vieras Somerolla.

Paavo Väyrynen on tuttu vieras Somerolla.

Pitkän linjan poliitikko ja eurokriitikko Paavo Väyrynen järjesti Someron kaupungintalolla kansalaistapahtuman. Liberaalidemokraattisen ryhmän europarlamentaarikkona toimiva Väyrynen vie Suomen euroeroa eteenpäin ruohonjuuritasolla. Keskustelutilaisuuksissaan hän kerää nimiä kansalaisaloitteeseen, jossa vaaditaan kansanäänestystä asiasta.
Löyhemmän valtioliiton kannalla oleva Paavo Väyrynen tulkitsee valuuttaunionin olleen yksi työkaluista, jolla EU:sta pyrittiin tekemään yhtenäistä liittovaltiota.

Lue lisää 27.10.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry