Didim
KSM härkätie2018

Tänään jonotettiin liikenneympyrään

Asvaltointityöt aiheutti tänään jonoja  liikenneympyrään. Uusi asvaltti on nyt valmis, mutta tiemerkinnät on vielä tekemättä, joten odotettavissa on jälleen liikenteen ruuhkautumista.
Varsinais-Suomen Ely-keskuksella on ollut tälle vuodelle käytettävissä teiden päällystämiseen noin 14,5 miljoonaa euroa, joka on noin miljoonan enemmän kuin viime vuonna.
Bitumin hinta on laskenut viime vuodesta. Päällystysohjelman pituus tänä vuonna on noin 300 kilometriä, noin 40 kilometriä viimevuotista enemmän.
Viiden vuoden aikana päällystysmäärät ovat pudonneet lähes puoleen. Valinnassa painotetaan edelleen vilkasliikenteisiä pääteitä. Vähäliikenteisten teiden kuntoa ei pystytä lainkaan parantamaan nykyrahoituksella.

liikenneympyraVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry