Didim
KSM härkätie2018

Turvallisuus on yhteinen asia

Viime viikkojen aikana Joensuun koulun liikennejärjestelyt ovat aiheuttaneet somerolaisissa melkoisen määrän hämmennystä ja epätietoisuutta. Vanhemmat ovat puikkelehtineet työkoneiden seassa. Lapset ovat menneet sieltä, mistä kulloinkin ovat päässeet.
Urakoitsija pyrki tekemään parhaansa, heitä ei voi osoittaa syyttävällä sormella. Vehmaalainen urakoitsija ei luultavasti etukäteen voinut ymmärtää, että somerolainen menee vaikka läpi harmaan kiven, jotta kävelymatka jää mahdollisimman lyhyeksi.
Läheskään kaikista lehtijutuista ei tule palautetta toimitukseen. Heikintien liikennettä perjantaina käsitelleestä jutusta tuli. Yleisin kommentti oli, että hyvä kun oma lehti kertoi, mitä asiassa on tapahtunut ja millä tavoin Joensuun koulun kulmilla nyt liikutaan.
Moni vanhempi on seurannut liikenteen kaoottisuutta huolissaan. Eka- ja tokaluokkalainen, eikä aina vanhempikaan lapsi havainnoi vielä täysin, mitä hänen ympärillään tehdään ja tapahtuu.
Ihmettelyä on herättänyt sekin, miksi tieremontti pitää ajoittaa syksyyn. Aiheellinen kysymys on, miksei urakoitsijaa tilattu ja töitä tehty kesällä. Silloin koululla olisi ollut hiljaista ja työmiehillä työrauha.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry