Didim
KSM härkätie2018

Väistökeittiöstä saatiin toimiva

 

terveyskeskus ravintokeskus keittiö rakentaminen työmaa rakennustyömaa väistötilakeittiö Tuula Kuisma Tiina Ojalin

terveyskeskus ravintokeskus keittiö rakentaminen työmaa rakennustyömaa väistötilakeittiö Tuula Kuisma Tiina Ojalin

Terveyskeskuksen keittiön toiminta jo vuosikymmenet käyttämättömänä olleessa Elekin tehdaskiinteistön keittiössä on sujunut moitteettomasti. Ahdasta on, mutta kaikki jaksetaan, sillä paikka on vain väliaikainen.

Takalankujan päässä, ison tehdashallin viimeisimmän kulman takana töitä tehdään rauhassa ulkopuolisten katseilta, mutta kovalla hyörinällä.
Ruokapalvelun työnjohtaja Tiina Ojalin painii salaattipurnukoiden, jälki- ja pääruokien kanssa ja pakkaa niitä kiireellä styrox-laatikoihin.
– Ei tämä näy oikeastaan kenellekään muulle kuin takana, peltoaukean reunalle olevalle asuntoalueelle, Ojalin naurahtaa.

Lue lisää 13.10.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry