Didim
KSM härkätie2018

Vuoden yrittäjä on Sporttikone

 

Palkinnon vastaanottavat Ari ja Elina Kujansuu sekä Pasi Nieminen ja Mia Mattila. Kuva Pia Maavirta

Palkinnon vastaanottavat Ari ja Elina Kujansuu sekä Pasi Nieminen ja Mia Mattila.
Kuva Pia Maavirta

Vuoden yritys Somerolla on Someron Urheilu ja Vapaa-aika Oy eli Sporttikone. Yritys on perustettu 2003. Yrityksen omistavat Ari Kujansuu ja Pasi Nieminen. Toimitusjohtaja on Ari Kujansuu. Yritys myy pienkoneita ja urheilutarvikkeita. Yrityksellä on Someron lisäksi toimipisteet myös Salossa ja Kaarinassa. Yritys työllistää 18 henkeä. Liikevaihto on 6,1 miljoonaa euroa.
Palkinnon vastaanottavat Ari ja Elina Kujansuu sekä Pasi Nieminen ja Mia Mattila.
Maakunnallinen yrittäjäpalkinto 2015 ja kuntakohtaiset palkinnot jaettiin Varsinais-Suomen Yrittäjien vuoden päätapahtumassa, Varsinais-Suomen yrittäjägaalassa. Paikalla oli lähes 800 juhlijaa.
Maakunnallinen yrittäjäpalkinto luovutettiin laitilalaiselle Munax Oy:lle. Lisäksi illan aikana jaettiin 31 kuntakohtaista yrittäjäpalkintoa sekä seitsemän Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin timanttiristiä 40, 50 ja 60 vuoden yrittäjyydestä. Timanttiristi 60 vuoden yrittäjyydestä jaettiin nyt ensimmäistä kertaa koko Suomessa. Timanttiristi luovutettiin turkulaiselle yrittäjälle Rakel Ruokoselle, Muotitalo Ra-Ke Oy:stä.

Lue lisää 20.9.2015 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry