Didim
KSM härkätie2018

260 Suomessa, kaksi Somerolla

Monipuolinen ruokatuotanto on Suomessa säilyttämisen ja kehittämisen arvoinen asia. Suuret yritykset tuottavat ruokaa maanlaajuisesti ja kehittävät elintarvikealaa panostamalla esimerkiksi tutkimustyöhön. Pienet yritykset valmistavat paikallisia tuotteita sekä alueensa erikoisuuksia ja lisäävät siten kuluttajien valinnanvaraa. Tarjolla on  perustuotteita, erikoisuuksia, perinteitä ja uutuuksia sekä luomuna että tavanomaisesti tuotettuna.
Pohjoinen sijaintimme on haastanut ruoka-alan aina, joten meille on kehittynyt ainutlaatuista arktista osaamista, joka näkyy niin tuotteiden laadussa kuin hiljaisena tietona maatiloilla ja yrityksissä.
Suomalaisen ruuan valinta kannattaa aina.
Hyvää Suomesta -alkuperämerkki on helpoin tapa valita ostoskoriinsa kotimaista ruokaa. Kotimaisuuden takaavat kriteerit toteutuvat, tuli ruoka sitten suoraan tilalta tai elintarviketehtaasta.
Tällä hetkellä merkki on käytössä noin 260 elintarvikevalmistajalla ympäri maata. Somerolla se löytyy Elixi Oililta ja Kolatun Juustolalta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry