Didim
KSM härkätie2018

Hirvijahti on Somerolla lähes valmis

 

Kuva Mikko Uusi-Heikkilä

Kuva Mikko Uusi-Heikkilä

Syksyn hirvijahti on Someron osalta lähes valmis, Somerniemellä ollaan noin puolivälissä.

– Suurin osa seuroista on saanut jahdin valmiiksi, sillä hirviä on ollut hyvin, kertoo Someron Riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja  Jarkko Nyström.
Somerolla on 18 hirvenkaatolupaa.
– Aikuisia on kaadettu kahdeksan ja vasoja 14, joten niihin on mennyt seitsemän lupaa, laskeskelee metsästäjistä Jorma Launiainen
– Peuroja on kaadettu 41 ja lupia on 361, hän jatkaa.
– Somerniemellä ollaan jahdissa noin puolivälissä, mutta meillä oli tänä vuonna lupiakin paljon enemmän kuin somerolaisilla, vastaa Leo Saarni Kaskiston Erästä.
Somerniemellä on lupa kaataa 15 aikuista ja 24 vasaa. Tällä hetkellä on kaadettu viisi aikuista ja 16 vasaa.

Lue lisää 17.11.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry