Didim
KSM härkätie2018

Ikäihmisille tarjotaan maksutta nastoja kenkiin

 

Someron kaupunki tarjoaa vanhuuseläkeikäisille somerolaisille mahdollisuuden saada maksutta kiinteät nastat yksiin talvijalkineisiin.
– Palvelusta ei tule kaupungille juurikaan kustannuksia, koska kengät viedään nastoitettaviksi työttömien työtoimintapajaan, kertoo vs. sosiaalityönjohtaja Marjaana Sorokin.
– Nastoitettavat kengät voi viedä muovipussissa Työpaja Ecotekolaan ensi torstaina ja kengät voi noutaa seuraavan viikon torstaina, Sorokin neuvoo.
– Nastoitettavien kenkien tulee olla hyväkuntoiset ja tukevapohjaiset. Lenkkareihin ja naisten ohutpohjaisiin nilkkureihin nastoja ei voida laittaa.

Lue lisää 27.11.2015  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry