Didim
KSM härkätie2018

Ja eikun kohti Ruokavaa!

 

Ruokava

Perinteiset ruoka- ja käsityömessut tarjoavat parastaan tänä lauantaina ja sunnuntaina Somerolla. Monitoimitalolle järjestettävään Ruokavaan on tulossa noin 70 myyjää.
Tarjolla on paikallisten sekä lähialueen yritysten ja yhdistysten valmistamia käsitöitä ja leivonnaisia, jonkin verran elintarvikkeitakin.
– Käsitöitä on enemmän kuin ruokapuolta. Minulla on sellainen tuntuma, että nyt Ruokavassa olisi tarjolla leivonnaisia enemmän kuin esimerkiksi kevään Ruokavassa, pohtii Sari Witka Someron Esasta, joka vastaa Someron kaupungin tapahtuman koordinoinnista tänä vuonna.

Lue lisää 27.11.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry