Didim
KSM härkätie2018

Janne Tolvi jatkaa

 

Janne Tolvi

Janne Tolvi

Someron Yrittäjien puheenjohtajana jatkaa Janne Tolvi (Kolatun juustola).
Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Erika Suvila (Seeterin kartano) ja Jari Vaittinen (Jaatimet).
Hallituksessa jatkavat Sari Merilä (Somero-lehti), Hannu Kesäniemi (Kesätuote), Janne Käkönen (Arskametalli), Heidi Mäkinen (Parturi-pampaamo Hiushuone SH), Pia Maavirta (Maavirran Sairaankuljetus), Anne Rosenberg (Someron Rengas) ja Jani Kurvinen (Kökkön Lomamökit, Ecospring Finland).
Hallituksessa on lisäksi paikka Yrittäjänaisten edustalle, joka on puheenjohtaja Outi Kolattu-Tolvi sekä Somero sydämessä -yhdistyksen edustajalle.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry