Didim
KSM härkätie2018

Minna Nikkanen valittiin jo

 

a) seiväshyppääjä Minna Nikkanen

Someron Esan Minna Nikkanen on niiden 11 urheilijan joukossa, jotka Suomen Urheiluliitto nimesi ensi kesän EM-kisoihin. Kisat pidetään Hollannin Amsterdamissa heinäkuun 6.–10. päivinä. Runsaan kuukauden kuluttua tästä ovat vuorossa Rio de Janeiron olympiakisat, jonka tulosrajan Nikkanen SE-tuloksellaan 460 viime kesänä jo ylitti.
– Harvinainenhan tällainen varhainen valinta minulle on, mutta hyvä jos tulee jotakin sellaista, että joutuu säätämään treeniä, Nikkanen sanoo.
Nikkanen on hieman linjannut harjoitteluaan uudelleen varoakseen jalkojen liikakuormitusta ja viime talven tapaisia ongelmia.
– Hallikaudella kilpailen muuten normaalisti, mutta MM-hallit jäävät väliin, Nikkanen sanoo.
Ensi kesän EM-kisat tarkoittavat sitä, että samaan aikaan Somerolla pidettävissä Seiväskarnevaaleissa Minna Nikkasta ei silloin nähdä. Amsterdamin karsintakilpailu kun hypätään torstaina heinäkuun 7. päivänä ja finaali sitten lauantaina 9. heinäkuuta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry