Didim
KSM härkätie2018

Nostalgiaviikko villitsee myös ensi keväänä

 

Nostalgia_Cadillac

Toukokuussa vietettiin Nostalgiaviikkoa. Someron kaupunki, yritykset ja yhteisöt ovat päättäneet, että ensi keväänäkin  nostalgia päästetään valloilleen seitsemän päivän ajaksi, 21.–28.5. Edelleen villiinnytään 1950–1960-luvun menosta.
Kaupungin elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo uskoo, että ensi vuoden tapahtumaviikosta tulee edellistä huikeampi. Luvassa on varmuudella tansseja Esakalliolla ja Ämyrillä, Happy Days -menoa Rantatuvalla, näyttelyt Hovilan kartanon navetanvintillä ja Pellavakeskuksessa sekä kirkossa seurakunnan vanhanajan messu.

Lue lisää 24.11.2015 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry