Didim
KSM härkätie2018

Ostaako, vai ei

Joulukadun avaus veti taas satamäärin ihmisiä Joensuuntielle ja Kiiruun puistoon.
Kadun avausta on viime vuosina haluttu aikaistaa, jotta joulukauppa saataisiin nopeammin käyntiin.
Nyt mukaan yhdistettiin Pimjä perjantai, joten osa keskustan liikkeistä oli auki jopa iltayhdeksään.
Todennäköisesti suurin osa joulukadun avajaisiin osallistuvista hakee kuitenkin sitä ainutlaatuista tunnelmaa, joka kadunavauksesta vuosi toisensa jälkeen löytyy. Pimeää puhkovat kauniit valokoristeet, elävät tulet, höyryävä puuro ja tunnelmalliset tai iloiset joululaulut. Mutta ennen kaikkea satamäärin väkeä yhdessä. Vaihdetaan kuulumisia, moikataan tai sitten vain hymyillään toinen toisillemme.
Jouluvalmisteluissa on ehdottoman suotavaa, että käyttäisimme somerolaisia palveluja niin lahja- kuin muissakin hankinnoissamme.
Mutta joulukaupan vauhdituksen rinnalla vietetään nyt myös jätteiden vähentämisen viikkoa. Meitä kehotetaan harkitsemaan tarkkaan, mitä ja minkälaisia tuotteita hankimme. Entä voisiko lahjaksi antaa yhteistä aikaa? Kannattaa harkita tätäkin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry