Didim
KSM härkätie2018

Painetaanko avunpyyntönappia?

 

pyyda_apua

Someron kaupunki lisäsi kesäkuun alussa nettisivuilleen uuden palvelun kuntalaisille. Klikkaamalla sosiaalitoimen alta löytyvää Pyydä apua! -kohtaa, voi kirjoittaa avun tarpeensa. Kysymykseen tai avunpyyntöön luvataan vastata viimeistään seuraavana arkipäivänä. Onko nappia painettu sosiaalityönjohtajan sijainen, Marjaana Sorokin?

Lue lisää 13.11. 2015  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry