Didim
KSM härkätie2018

Poliisilla oli kiireinen yö Somerolla

 

Poliisilla riitti tekemistä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Somerolla.
Kello 00.42 poliisi sai ilmoituksen, että henkilöauto oli ajanut ulos tieltä Helsingintiellä. Auton kuljettaja oli poistunut paikalta taksilla. Poliisi tavoitti taksin. Kyydissä ollut, ulosajopaikalta poistunut salolainen mies ylitti puhalluskokeessa törkeän rattijuopumuksen rajan. Rikosta tutkitaan nimikkeillä törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen.
Kello 02.59 poliisille ilmoitettiin, että keskustassa Turuntiellä oli otettu luvatta käyttöön henkilöauto. Auto löytyi myöhemmin päällisin puolin ehjänä ja ilman kuljettajaa. Rikosta tutkitaan nimikkeellä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus ja siitä epäillään somerolaista, vuonna 1991 syntynyttä miestä.
Kello 04.21 poliisi sai tiedon henkilöauton ulosajosta Helsingintiellä. Ilmoituksen mukaan henkilöauto oli katollaan ojassa. Poliisipartio tavoitti lähettyviltä auton kuljettajan, vuonna 1983 syntyneen paikkakuntalaisen miehen. Puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Rikosta tutkitaan nimikkeillä törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen.
Kello 04.45 poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton Tupakkipellontiellä. Kuljettajana toimi salolainen, vuonna 1994 syntynyt nainen, jolle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.One Response to Poliisilla oli kiireinen yö Somerolla

  • Somerolla on kerrottu keskustan nopeuksista ja Helsingintien vaaroista.
    Ajotapa harmittaa monia. Siinä epäilyksen siirtoa päivä toiminnan puoleen ja oletettavastti eräät tahot haluaisivat rauhoittaa yö valvonnan liikenteessä.
    Kumminkin kävi näin, 17.6 % epäillään ylittäneen törkeän rattijuopuksen rajan. Päivä liikenteessä kiinittitetään huomiota ajotapaan. . Ajoneuvon nopeus oli Havuharjunliitymässä 35 km/h, Teboillin kylmäaseman kohdalla 45 km/h, Shellin risteykseessä 50 km/h, Nesteen kylmäasemman kohdalla 55 km/h ja Sivan kohdalla nopeus nousi jo 60 km/h. Oman autoni matkamittarin mukaan, mutta todellisuudessa auton alla on eri kokoiset renkaat, niin navigaattori näytti todelliseksi nopeudeksi 54 km/h 60 km/h.
    Somerolla jätettään auto aina Baarin ja Ravintolan parkkipaikalle jos on otettu, sen näkee lukuisistta pysäköidyistä ajoneuvoista illan jälkeen. Meillä on hopmma hanskassa.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry