Didim
KSM härkätie2018

Somero-lehden pitäisi olla tänään postilaatikossa

 

Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n työtaistelu alkoi eilen.
Vaiheittain eri puolille maata etenevä lakko uhkaa häiritä pahoin sekä sanomalehtien jakelua  muun postin kulkua.
Lakko ei torstaina saatujen tietojen mukaan koske vielä tänään perusjakelua, joten Somero-lehden pitäisi ilmestyä kaikille tilaajille. Tosin ylityökiellon vuoksi voi ilmetä joitain ongelmia ja myöhästymisiä.
Aluksi lakko koskee vain Postin varhaisjakelua, jota Somero-lehti ei käytä. Somero-lehden varhaisjakelun hoitaa TS-Yhtymän omistama Lounais-Suomen Tietojakelu, joka ei kuulu lakon piiriin.
Yhtymän oman varhaisjakelun lisäksi Somero-lehteä kuskaa Postin perusjakelu. Eli jos lakko laajenee koskemaan Postin perusjakelua, se tarkoittaa sitä, että valitettavasti emme saa toimitettua kaikkia lehtiä perille.One Response to Somero-lehden pitäisi olla tänään postilaatikossa

  • Voitteko avata näköislehden lakon ajaksi, pk seudulla ei lehtiä jaella,
    Yst.terveisin
    Juhani M

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry