Didim
KSM härkätie2018

Tänään vastustetaan väkivaltaa

 

kynttila

Marraskuun 25. päivä vietetään YK:n naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastustavaa päivää. Temapäivänä sytytetään kynttilöitä Valoa, ei väkivaltaa -tapahtumissa lähes kuudellakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen, väkivaltaa kokeneiden ja väkivallan vuoksi menehtyneiden naisten muistolle. Someroa lähin tapahtuma on Salon Kauppakeskus Plazassa.
Kaikki 57 tapahtumapaikkakuntaa löytyvät osoitteesta http://vakivaltaobservatorio.fi/paikkakunnat/.
Kampanja on tänä vuonna suunnattu henkistä väkivaltaa vastaan. Henkinen väkivalta on vaikea aihe, josta puhutaan vähän. Kampanjan tavoitteena on auttaa tunnistamaan henkistä väkivaltaa. Kampanjan teemana on Pelko tuhoaa rakkauden. Viesti on yksinkertainen: Jos pelkäämme sitä ihmistä, jonka odotamme ja toivomme rakastavan itseämme, on jokin vinossa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry